Utsatt oppsetting av vaktlisteVi har fortsatt håp om å åpne klubben 9. mai, men vi vil fortløpende vurdere åpningstidspunkt i lys av retningslinjene vi får fra myndighetene.


Regjeringen kom med retningslinjer 16. mars som vi må ta hensyn til. I Helsedirektoratets smitteveileder for smittenivået som gjelder Oslo og Viken står det “Stans av idretts- og fritidsaktiviteter. Det er i de fleste tilfeller ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn.” Vi vil avvente de nye retningslinjer 14. april før vi setter opp vaktlistene for mai. Det vil derfor ikke være mulig å velge datoer for vakter ennå.


Nøkkelvakter kan bruke anlegget ved Nøklevann inntil videre, men bare så lenge det er mulig å respektere myndighetenes smittevernregler. Nå i april ligger isen fortsatt på Nøklevann, og vann (og is-) temperaturen må være en del av risikovurderingen.

65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Husk høstdugnaden 15 oktober 2022. Vi starter kl. 11 (og holder nok på til kl. 14) Det blir lett servering. Hilsen Styret

Er du en av dem med interesse for styrets arbeid utover det å lese årsmeldingen? I såfall kan du nå se styreprotokollene når du er på Nøklevann. Spør nøkkelvaktene. De står i en svart perm, tydelig me