Teknikkurs Flattvann

Dette er en glimrende anledning for deg som vil forbedre padleteknikken din. Enten det er for å få mer effektive treningsøkter på Nøklevann eller rett og slett for å bli en bedre padler. Vi har satt opp kurs for nybegynnere og viderekommende. Kursene varer i 2 timer med en liten oppsummering på slutten.

Du vil på dette kurset lære padleteknikk fra en tidligere verdensmester og europamester for juniorer i maratonpadling. Joar Thele var kajakkpadler som byttet idrett i voksen alder og satser nå langløp på ski. Går for Team Ragde Charge, Aukland sitt lag med 5.plass i Wasaloppet som årsbeste i år. Joar jobber som kajakktrener på Wang Toppidrett Oslo.


Kursene:

  • Viderekommende flattvannskurs er for deg som har padlet litt før og har lyst å ta neste steg. Her vil fokus være på å lære teknikk (fremdrift, rotasjon, åretak, beinspark). Målet er rett og slett å gjøre at dere padler fortere med små teknikkendringer og vise hvilket bra treningsverktøy flattvannspadling er. Kurset passer for deg som har padlet en del flattvannskajakk og er komfortabel i 55 cm båter og smalere.

  • Nybegynner flattvannskurs er for deg som har padlet lite og har lyst å bli en bedre kajakkpadler. Fokuset er å vise gleden av flattvannspadling og grunnleggende teknikk slik at man vil få mye igjen for padlingen fremover. Kurset passer også for havpadlere som ønsker å forbedre padleteknikk.

Kurset tilbys kun til medlemmer i Nøklevann ro og padleklubb.

Kurset følger ikke NPFs våttkortstige og det blir derfor ikke utdelt oblat eller bevis etter gjennomført kurs.


Meld deg på kurs:


Foto: Morten Tandle


598 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle