top of page

Klart for padleorientering


Det blir i år skattejakt for juniorer, og rebusløp for alle. Spør nøkkelvaktene etter utlånskart, og ta med noe å notere på. Opplegget for padleorientering i 2022 er tatt et skritt videre fra ifjor. En kort løype er etter ønske tilrettelagt særskilt for våre juniormedlemmer, men kan selvfølgelig tas av alle. Postkodene er tall som skal summeres, og gi en kode til låsen på en postkasse eller skattekiste inne på anlegget. Der ligger det et diplom som fylles ut av den enkelte, og en liten premie til hver enkelt. Vi ber også om at det svares på et spørreskjema. Scann QR-koden på baksiden av kartet, eller her. Spørreundersøkelsen er anonym. De fleste postene ligger i Sørlimyra, så velg riktige båter for oppgaven, så vi unngår skader.


Det er også en lengre løype, særskilt for seniormedlemmer. Postkodene her er enkeltord, som skal settes sammen til et sammensatt ord. Deltakerne sender inn besvarelsen ved å scanne koden på baksiden av kartet, eller her. Alle som leverer inn alle postnavnene deltar i treningen om et gavekort på 500,- kr og vanntette pakkposer. Den som løser oppgaven og finner det ordet vi vil fram til, får en ekstra vinnersjanse. Vær obs på at det på vestsiden av Palmeøya er et reir som ikke bør forstyrres nå i mai.


Postene står ut til slutten av september. Trekning foretas i oktober, og de som vinner blir tilskrevet og får premien i posten.

158 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Vi vi selvfølgelig helst se deg fysisk på Rustadsaga, men det er i år også mulig å følge med på møtet på streaming via: https://youtube.com/live/eCHfFI__TPs Vi gjør oppmerksom på at dette altså bare e

bottom of page