Facebook-pålogging for nøkkelvakter

I dag kan nøkkelvakter logge på Eykt med autentisering via mobiltelefon, e-post, Google og Facebook. Dessverre har det vist seg at Facebooks tjeneste stadig kommer med nye oppdateringer og innsigelser som krever betydelig innsats for å opprettholde funksjon – se tidligere sak https://www.nrpk.no/post/facebook-tilgang-p%C3%A5-eykt. Vi ønsker derfor å fase ut bruken av Facebook for pålogging.


Hvis du logger på med Facebook, og alt fungerer, så fortsetter du å bruke pålogging som tidligere. Hvis du har en eksisterende Eykt-konto med Facebook-pålogging, men ikke klarer å logge inn når du prøver dette før sesongstart, ønsker vi at du oppretter en ny konto med en annen påloggingsmetode (gjerne Google). Fyll deretter ut dine opplysninger.


For å få kontoen hurtig godkjent som aktiv nøkkelvakt og for å få overført timesaldo kan du bruke tilbakemeldings-funksjonen (du finner den nederst på alle sider) og be oss godkjenne din nye konto.


45 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Husk høstdugnaden 15 oktober 2022. Vi starter kl. 11 (og holder nok på til kl. 14) Det blir lett servering. Hilsen Styret

Er du en av dem med interesse for styrets arbeid utover det å lese årsmeldingen? I såfall kan du nå se styreprotokollene når du er på Nøklevann. Spør nøkkelvaktene. De står i en svart perm, tydelig me