Booking på sjøbasen

Oppdatert: 4 timer siden

Send e-post til nrpkbooking@gmail.com


  • Åpne lenken under, den lager en e-post for deg.

  • All informasjon skal ligge i emne-feltet. Innholdet i resten av e-posten skal ikke røres. Erstatt informasjonen i emne-feltet med noe som passer for deg.

Vise mine bookinger

Du kan også åpne booking-appen i et separat vindu (anbefales) ved å klikke på denne lenken. Lenken er nå permanent, så bare bokmerk den!
Innhold i emnefeltet

I emnefeltet beskriver du bookingen din. Den må følge et bestemt format, her følger noen eksempler:Har du kommentarer eller tilbakemeldinger som du vil at booking-ansvarlig skal lese, bruker du det siste meldings-eksempelet. Bruk gjerne båtnummer hvis det handler om skade eller mangler på en båt og beskriv med en kort tekst. Denne teksten blir omsider lest av meg, men booking og avlyst er delvis-automatisk og blir ikke lest.


  • Du kan ha så mange mellomrom du vil mellom hvert felt – du kan også bruke komma og bindestrek – men se til at du følger den samme rekkefølgen.

  • Alle avvik fra dette formatet resulterer i at du får en feilmelding i retur og at bookingen blir ignorert!

  • Er båten din allerede booket av en annen får du en tilsvarende erstatning hvis den eksisterer. Hvis ikke, får du en feilmelding tilbake som beskriver hvorfor.

Bookingen din er komplett når du mottar svar på e-posten og du kan lese "God tur!" i innholdet.

1,014 visninger10 kommentarer