Wed, Aug 18 | Ormsund Roklub på Malmøya

Onsdagspadling

Vil du få mer padleerfaring og bli kjent med flere padlere i trygge omgivelser? Kanskje du allerede er erfaren? Bli med på onsdagspadling!
Registreringen er lukket
Onsdagspadling

Tid & sted

Aug 18, 2021, 6:00 PM
Ormsund Roklub på Malmøya, Sundveien 37, 0198 Oslo, Norge

Om kurset

Velkommen til onsdagspadling ved sjøbasen vår, ferdig skiftet og klar til å padle kl 18.  Dette er en kjempefin anledning til å få mer erfaring og bli kjent med flere padlere dersom du er en fersking på sjøen, så ikke vær redd for å bli med. Vi tilpasser turen etter nivå på deltagerne. 

Det er krav til Våttkort grunnkurs hav OG at du er medlem for å delta. 

Ta med drikke og noe å spise/nødproviant. Vi padler rundt de nærmeste øyene og øver på padleteknikk, støttetak, redninger og litt rulling for de som ønsker det -innenfor rammene til smittevernreglene.  Kle deg etter vanntemperaturen. Det kan godt bli litt bading og selv om badetemperaturen er bra kan man fort bli litt kald.  

Oppmøte på Nøklevann Ro og padleklubbs nye sjøbase. NB! Det er ikke mulig å parkere på Malmøya. Nærmeste parkeringsplass er ved Ormsund på Nedre Bekkelaget https://goo.gl/maps/HctrpHJtda9vhbSw8. 

Vi anbefaler sykkel eller å reise kollektivt. Buss nr.85 går til Malmøya - https://goo.gl/maps/biMhcAgpxSwds8148 - derfra er det ca 10 min å gå.

Husk å reservere kajakk.Her link til forklaring hvordan du gjør det. https://www.nrpk.no/post/booking-liste

Har du problemer, ta kontakt med Tormod, mob: 901 57 923

Velkommen til padling! 

Kveldens turleder er Tormod Tørstad og Cathrine Lande

Billett
Pris
Antall
Total
  • Onsdagspadling
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset