Sat, Sep 19 | Nøklevann ro- og padleklubb

GRUNNKURS KANO I VÅTTKORTSTIGEN FOR MEDLEMMER AV NRPK

Dette kano grunnkurset er for medlemmer av Nøklevann Ro- og Padleklubb og går over to dager med utgangspunkt ved vårt anlegg på Nøklevann.
Registration is Closed
GRUNNKURS KANO I VÅTTKORTSTIGEN FOR MEDLEMMER AV NRPK

Tid & sted

Sep 19, 2020, 9:00 AM – Sep 20, 2020, 6:00 PM
Nøklevann ro- og padleklubb, Rustadsaga 820, 0693 Oslo, Norway

Om kurset

Kurset gir våttkort fra Norges Padleforbund, og er en grundig introduksjon i bruk av kano og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og redning. Etter en grunnleggende opplæring padler vi på tur med trening og praktiske øvelser underveis.

2 dager Alder: 16+ år Krav til deltakelse: Ingen forkunnskaper i kano, må kunne svømme.

Grunnleggende kompetanse i bruk av kano og tilhørende utstyr. Kurset er andre trinn i våttkortstigen, men deltakeren trenger ingen tidligere kanoerfaring.

Kurset tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og redning. Du lærer å løfte, bære og sjøsette kanoen. Videre får du innføring i forskjellig padleteknikk, samt hva en skal gjøre hvis en går rundt. Bruk og tips for å kunne padle på en trygg måte, selvredning og kameratredning. Kurset går over to dager, ofte med mest instruksjon den første dagen, og planlegging og utførelse av dagstur den andre dagen hvor vi kan gå i land for pauser og lunsj.

Pris:

Kr 1000,-. Prisen inkluderer kurs, våttkort og lån av kano, åre og vest. Betaling: Når du har meldt deg på, får du tilsendt en link med betalingsinformasjon. Bindende påmelding

Oppmøte: Uavhengig av kursdato så er oppmøtetid klokken 09:00 ved Nøklevann Ro- og Padleklubb.

Avslutning: Kurset avsluttes begge dager ca. kl 18:00.

Instruktør er utdannet aktivitetsleder gjennom Norges Padleforbund.

Utstyr, bekledning, mat og drikke.

Påmelding

Del dette kurset