Sat, Jun 19 | NRPK

Grunnkurs Hav UNG - FULLT

Er du ungdom mellom 14 og 19 år og har lyst å prøve ut kajakkpadling?
Registreringen er lukket
Grunnkurs Hav UNG - FULLT

Tid & sted

Jun 19, 10:00 AM – Jun 20, 6:00 PM
NRPK , Rustadsaga 820, 0693 Oslo, Norge

Om kurset

Kursopplegg 

Dette er et nybegynnerkurs for barn som strekker seg over 2 dager fra 10-18 begge dagene. Kurset er beregnet for aldersgruppa 14-19 år. Målene er de samme som for grunnkurs, men tilpasset aldersgruppe med mye mer fokus på lek. Du lærer å bli trygg i kajakken gjennom flere rednings- og manøvreringsteknikker. 

Etter endt kurs utdeles Våttkort.

Utstyr Kursavgiften inkluderer kajakk, åre, spruttrekk og redningsvest, men det er ingenting i veien for å ta med eget utstyr om du har.   En del av kurset foregår ute i vannet, så det er viktig å ha godt med skift. Ull er et nøkkelord her, fordi det varmer selv om det er vått. Hvis du har våtdrakt så ta med det. Ta med votter og tykke sokker hvis du fryser lett på hender eller føtter.  

Du må ha med egen nistepakke og drikke begge dager.

Ansvar NRPK har gode og trygge instruktører som setter sikkerhet på førsteplass. Likevel må en som deltager være klar over at kajakkpadling alltid innebærer en viss risiko. Den enkelte må etter egen, evt. foresattes vurdering være svømmedyktig og skikket for aktivitetene på kurset. God nok bekledning som beskrevet ovenfor er hver enkelt selv ansvarlig for. Deltagere under 18 skal ha skriftlig tillatelse av foresatte.

Kursavgift: kr 1500. Medlemmer betaler kr.600. Minste antall deltagere: 8 

Kurset vil være på Nøklevann da vi ikke har sjøbase for tiden. 

Del dette kurset