Tid er ikke bestemt enda | Sted er ikke bestemt enda

EtU UNG ledelse

EtU UNG Ledelse er en påbyggingsmodul for voksne Aktivitetsledere, turledere og veiledere som ønsker å lede aktivitet for barn og unge.
Billetter er ikke på salg
EtU UNG ledelse

Tid & sted

Tid er ikke bestemt enda
Sted er ikke bestemt enda

Om kurset

Vi ønsker å etterutdanne voksne Aktivitetsledere, turledere og veiledere som ønsker å lede aktivitet for barn og unge.

Kurssted, dato, tidspunkt og påmelding kommer. 

Når man henvender seg til barn og unge stilles det krav til valg av metode. Mennesker i denne aldersgruppen har en annen måte å tilnærme seg padling og idrett på – og det er ikke alltid opplagt hvilken metode som egner seg best. I mange tilfeller er høy grad av metodisk fleksibilitet og variasjon nødvendig for å skape motivasjon, miljø og fortsatt deltakelse i klubb blant barn og unge.

EtU UNG Ledelse er en påbyggingsmodul for voksne Aktivitetsledere, turledere og veiledere som ønsker å lede aktivitet for barn og unge. Kurset legges opp som en helgesamling i samarbeid med NPF og klubb på naturlige arenaer og møtesteder for målgruppen. Kurset gjennomføres med en blanding av teori og praksis. Sammen med to mentorer skal klubbinstruktørene gjennomføre et grunnkurs for unge padlere. Samarbeidet gir en unik mulighet og nyttig erfaring for våre klubbinstruktører som får møte unge padlere på alle nivåer. Helgen er viktig for å skape nettverk og engasjement rundt padleaktiviteter for unge.

Del dette kurset